Kurang selera makan nasi

Hai mommies, sy kan sebelum ngandung or pregnant before ni tkde pulak tak selera dgn nasi. Yg kalini ya Allah nk habiskan nasi tu minta nyawa betul tau. Mee hun dah try, mee goreng dah. Tp semua makanan yg heavy tak boleh nak telan sgt. Sy suka makan burger ke mcmtu yg remeh2. Suka makan buah buahan. Takpe ke ek mommies? 🥲

2 Balas
Expert

Ok je mummy..as long makanan yang sihat..kurangkan makanan yg bergula dan berminyak..saya pun macam tu dulu..

2y ago

hihii okk tqq sy risau sbnrnye sbb ada hoatory dlu ank kecik dlm perut.

mkn je ape yg awk boleh mkn. jgn x mkn langsung sudah.