5 Week Beby 1st

Hai mummy semua. Sy baru je pregnant 4 atau 5 minggu anak 1st. Boleh ke sy pergi clinic utk scan? Sy risau sebab takda pengalaman lagi.

2 Balas

kalau pergi time 4 atau 5minggu baby tak nampak . Kena tunggu 8week atau 9week

5y ago

Kantung mungkin nmpk

Scan utk konfemkn pregnant ke sis?

5y ago

Boleh 😊.sy g ja klinik swasta. Msa tu 5w. Ad kntung ja..Doc sruh repeat lg pd 8w. Repeat. Swasta jugak.. Alahamdulillah.. Dh ad heartbeat. Mggu ke 9 bwak gmbar scan ke kk utk buka buku pink ♥️