Pregnant 4 minggu tapi scan x nmpak kantung lagi

Hi mummy2 yang ada pengalaman pregnant.. saya baru 1st pregnancy dan minggu lalu baru detect 4 week pregnant.. tetapi hasil scan x nmpk kantung lagi . Baacaan beta HCG menunjukkan pregnant 4 weeks .. ada x yg berpengalaman macam ni ? Doktor suru repeat scan 2minggu lagi . Sbb sekitar 5-6 minggu sllu baru nmpak kantung kata doktor . Siapa ada pengalaman mcm sy? Sy masih risau…

1 Balas

no need to worry. mmg normal 4w tak nampak apa2 lagi. just ikut kata dktr ok.