Baju Beby

Hai mummy.. Nk tny mummy2 yg 1st preggy bli brg2 beby online kt mna? Lazada ke? Cer share.. Sy 1st preggy..

83 Balas

Saya beli kat gruop Facebook saja..nama kedai ankibushop dari melaka.baju2 baby newborn,sarung tangan & kaki baby newborn pun ada,keperluan barang bby newborn yg lain & barang pantang ibu pun ada..hari tu saya order hari Rabu..hari jumaat dah sampai barang di rumah saya.

Shoppe sis..kat shoppe ada jual baju baby branded n bukan branded..sis boleh pilih yg mana berkenan..yg branded mahal la sikit..yg bukan branded murah..saya ada beli jgk..alhamdulillah..yg bukan branded ok je..kain lembut sgt(beli tuala n sapu tangan)

shopee.. mesti bnyk mom beli sana sbb lebih murah dan detail.. tengok feedback dulu sblum beli.. kalau dkt lazada tak detail.. beli alas meja dh sampai macam selimut untuk anak kucing je 😂😂 sbb lazada takde letak saiz, material, ukuran

4y ago

😅

Smua brg baby sy beli kat shoppe je sis. Sehelai je sy beli kat kedai tu pun sbb klua dgn mak so dia suh beli kite ikutkan jela utk cucu dia. Sy cri brg baby msa dh 34weeks so xlarat dh nk jalan n husband pun keje jau lgi la mls jdinye.

First preggy duluu app shoppe semuaa takde . Beli dekat pasaraya jerr . Kena beli sikit² , kalau beli sekali ngap memang rm1000 akan habis dekat brg baby saja . Second preggy ni , boleh jengguk dekat shoppe .

4y ago

Betul tu..melainkan simpan duit siap2 utk beli hujung2 pregnant..

Sy pun 1st preggy jugak. Kebetulan husband kena out station jauh, pkp pulak tu. Sy gugel list barang baby. Beli sikit2 di shopee. Sebulan pkp ni hampir 50 % dah settle. Banyak lagi parcel utk receive tu 😆

Musim covid ni eloklah beli online je..90% brg baby sume beli kt shopee 😆..buat list brg ape yg nak beli dan search je di shopee..murah, mudah, jimat masa..hehe

saya beli kat shopee je sikit. hihi padahal due bulan 7 tapi excited nak beli awal maklum la anak first . sbb takut nnti ada yg tercicir 😂

1st pregy dulu sebelum covid19 saya beli di JUSCO dan parkson, sekarang covid19 ni tak payah lah pergi mall beli kat lazada/shoope je 😃

Sya baru belajar nk beli on9 kat shoppe,dah cuba cuma tunggu brg smpai jer..sebelum ni sya kerja kat mall,jdi sya tak perna nk beli on9..