proses D&C

Hai mummy semua , .. 31/5 saya kene pergi hospital untuk cucuk bius buka rahim then 4/6 baru proses untuk D&C . boleh share x pengalaman d&c .. cucuk bius rahim tu bila2 masa akn kantung akan turun ke ?

5 Balas

sis d&c untuk kandungan brpe bulan tu? sy d&c masa keguguran 2 bulan..bby dah keluar dekat rumah, cuci untuk keluarkan kantung..sy takde cucuk bius buka rahim..sy terus masuk bilik OT, kene bius, terus xsedar..tau2 dah siap je..

2y ago

oo yekee..semoga dipermudahkan urusan..inshaaAllah xde pape yee..doa banyak2 semoga proses cuci nnt dipermudahkan..❤