Cuci rahim

Salam.. ada sesiapa pernah d&c atau cuci rahim di hospital kerajaan? Berapa kosnya ye...?nk kene serah diri sabtu ni kt hospital kerajaan utk d&c... Terima kasih....

5 Balas

Saya pun nak kene buat d&c ni kalau tak keluar lg dlm seminggu. Saya pun confuse boleh ke pergi kerajaan bawak surat refer dan request untuk d&c atau dia suruh kita tunggu sampai dia gugur sendiri ye?

7mo ago

Mcm saya dia tak tidurkan atau bius.

waalaikumussalam sy prnh d&c dkt hospital langkawi may 2020, tanya husband kos dia ckp dlm RM10 mcm tu. Sama2

7mo ago

owh xmhal... tgk kt fb ada yg sampai kene caj rm300...

last year d&c.. warded satu malam, lps cuci rehat kejap then boleh balik.. around rm60 mcm tu

7mo ago

sebab kena bius, so x rasa ape2.. tp lpas abis ubat bius tu masa buang air kecil rasa pedih2.. mungkin kesan dr masuk alat or something tools yg doc guna. in shaa Allah semuanya akan dipermudahkan tau sis.. sihat kan emosi juga ye

saya pernah buat bby ke2 kguguran masa 10minggu kos hosptl gov xlebih rm100 pon

Saya pernah cuci tapi free Alhamdulillah