Pengalaman D&C

To end 2020 with d&c or to start 2021 with d&c? Please share pengalaman d&c kawan2..🥺

1 Balas

hye mommy . sye d&c awl bln 3 tahun lps. .slps berslin. .sye bleeding yg sgt2 trok. .rupa nya ade drah beku yg tertnggal . .byk hilang drah . .sblm dtlak msok blik OT. .sye dibius 1 bdn. .xrsa ape2 pon lps bius. .tau2 je da siap. .InsyaALLAH doa yg baek2 moga dipermudahkm sgla urusan. .lps d&c pon x rsa ape2 cba sakit bntot skjp sbb doc kang2 kn kte kn 😆. .