kencing kotor (warna merah darah)+ darah beku mcm ni)

Sye nk tnye,spe pernah kne kncing kotor (air kncing warna merah darah + darah beku ) khamis lps sye g hospital besr ,dia ckp uti biasa n bg antibiotik sahaja.dan di suruh follow up kk je.. sye dah cube minum air barli,air masak,air kelapa.tapi masih lagi kncing kotor dan keluar darah beku.penat sngt siang mlm pg ptg ulang alik tandas.spe ada petua untuk hilangkan kncing kotor ni ..

kencing kotor (warna merah darah)+ darah beku mcm ni)
4 Balas

Beli ni Di Watsons , minum 50ml 3kali sehari , tapi saya minum je dlm 100ml-150ml 3 kali sehari , minum banyak air & then letak 3titik kat ( Kelent*t) paling lama hilng dlm 2-3hri , cuba lh try , sy kalau sakit kencing memng akn minum ni & sapu kt kelent*t . Sehari atau dua hari hilang dah .. Btw Sy pn pregnant 35minggu da .😊 spnjng mgndung sy amalkn ni jika sakit kencing . Sebotol ni harga dalam Rm50 & rasa yg sangat masam😁

4mo ago

okay sis..terima kasih .. tadi g kk dia bg ubat untuk lawaskan kncing n doc mintak sample air kncing .harao semuanyee okay lah

Sy pn pnh kena jugak..azabnya tu tuhan je tau...pastu sy dtg g hosp..hosp kata kata ada duit lebih n nk cpt smbuh g beli ubat dkt farmasi..sbb ubat tu xda dkt hosp sni dia ckp..pastu dia tulis dkt kertas ROWATINEX ..pastu g beli la dkt farmasi nsib baik ada,tu yg pecahkn kotoran2 dlm kncing tu...n mmg kejap je hilang dh..pas mkn ubat tu kena mnm air bnyk2..kalau preggy xthu plk blh x mkn ubt tu..

4mo ago

Sis cuba tanya dkt doc or bt research dlu...lgi bgs tnya misi yg jaga sis la..

pernah kena masa sblm taw pregnant ..cek swasta bgi ubt kencing kotor ,tahan sakit dgn antibiotik je.xingt slps bbrpa mngu tah mual2 skli cek rpnya pregnant 6 mnggu da..xtw tu sbb penempelan ka apa msa tu

4mo ago

ok sis.. sye peknen 30week.. skrg ni dah 1 minggu x baik2 lagi.. antibiotik nk habis dah 😭 ..skrg sye minum air barli n air putih jee.. Tuhan je tahu seksanyeee ulang alik ke tandas

baru kena bulan lepas , sya g klinik swasta . bagi ubat kuat rahim, antibiotik lawas kencing, sbb deman dgn kencing kotor. antibiotik kena mkn habis. alhamdulillah skrg ok sihat

4mo ago

Alhamdulillah.. hopital besar bg antibiotik.. tadi g kk dapat ubat lawas kncing..harap semuanye okay