kandungan anggur

Hai mummy ² semua.. Ada tak yg Mcm Sis nie.. Alami kandungan Anggur.. Skrg kandungan Sis masok 9week.. Sis risau nie. .first time Sis alami Bnda nie.. Mommy² pernh Tk kta Org alami Mcm Sis.. Blh Bgi share tk dkt Sis.. Sedih tau Sis ?? ...

2 Balas

Pernah baca, Kalau kandungan anggur, biasanya kena gugurkan, and kena under treatment ntok make sure dia x jadi sel kanser sebelum next pregnancy. UPT mmg positive. Macam ni ke masa scan? Gambar cilok google.