kandungan anggur

Hai mummy ² semua.. Ada tak yg Mcm Sis nie.. Alami kandungan Anggur.. Skrg kandungan Sis masok 9week.. Sis risau nie. .first time Sis alami Bnda nie.. Mommy² pernh Tk kta Org alami Mcm Sis.. Blh Bgi share tk dkt Sis.. Sedih tau Sis ?? ...

2 Balas

Hi mom.. Sblm kndgn yg ni sya pernah pregnant pada tahun lepas. Dr ckp blighted ovum.. Hanya Allah je tahu perasaan masa tu.. Baru register KKIA dh ada spotting keluar.. Dri sikit ke byk.. Skit perut sngugut.. Dr ckp kmgkinan mndgn ni xjadi.. Tpi masih cuba pertahankn kndgn.. 3x masuk ward.. Checkin semalam.. Stp hari doa..mnta² ada keajaiban.. Smpai lah 10wks mcm tu.. Sya keguguran.. Spttnya mggu dpn nak admit.. Dh dsuruh D&C.. Sya xnak kena cuci.. So sy ckp kat diri sndri.. Yg sy kena redha.. Ini ujian buat sya n suami.. Alhamdulillah.. Semua dpermudahkan.. Selepas 1tahun..alhamdulillah ada rezeki sya lagi.. Yg penting jgn putus asa ya mom.. Bykkn berdoa.. Inshaallah ada rezeki mom nnti.. Amin.. Doakan smga urusan sya nnti dpermudahkan ye..

Pernah baca, Kalau kandungan anggur, biasanya kena gugurkan, and kena under treatment ntok make sure dia x jadi sel kanser sebelum next pregnancy. UPT mmg positive. Macam ni ke masa scan? Gambar cilok google.