Persoalan mommy

Haii.. Mommy2.. Smua.. Sis tak dpt tDo sgt.. Sbb kaki penat sesgt.. Smpai tak boleh tdo Lena.. Jdi Sis Ada bnda nak share skit nie.. Persiapan sblom nak Bersalin.. Tu.. Bukan LMK lagi... Kan.. Utk permudahkan kerja kta smua..

Persoalan mommy
5 Balas

maaf nak tanye.. kalau yg ada kad nikah perlu bawa sijil ni sekali ke?

4y ago

Better bawa sijil nikah.. Kad nikah tu memudahkan jk msuk dlm dompet.. Klu bab bersalin better bwa sjil nikah sbb lengkap

Slide no 2 tu tak boleh baca, tulisan macam tu.

4y ago

Sorry2.. Nak saya send dkt awak tak"

Good sharing 👍👍👍

good info

Tq share