sis

sis...blh tak bgi tips untuk jaga kandungan sampai la bersalin

2 Balas

Jangan angkat barang berat2 .kalau berjalan n rasa penat ,terus cri kerusi utk duduk berehat seketika.. ingat jgn skip makan sbb baby perlukn energy dri kita ,kalau kita selalu skip je kesian baby lapar n boleh memudaratkan . Sentiasa fikir yg baik2 n kalau plan nk susu kn baby niat dlm hati sentiasa doa dimurahkan susu badan..positive sahja.

thanks sisss