Batuk

Ank sis bru 2bulan 2ari...skrg nie dia batuk n selesma..mau bwa p klinik pn xda jg ubt d bg...jd pa patut sis buat utk bg kurang batuk ank sis nie???

2 Balas

Mcm sye dlu . SME lh situasi mcm sis... Ssmpii byk khak trsimpn .. Nk buang xretii .. N sye ikhtiar dgn minyak bawang putih .. Buat sendiri je .. Bakar bawang putih .. N letak dngn minyak baby jounsn.. Alhmdllh sembuh dh .. Spu blkng dy ..

Mandikan dgn mandian cf bath dan sapu cfrub balm dari tasneem