nak tnya ja

Dalam perut sis sllu ada denyutan ? Mok mdah sis preggy sis xloya xpening . Sis takut dlam perut sis ada cacing ke ape ? ? sis tnya mak , mak sis mdh kalau preggy kandungan dh masok 2 3 bulan bru ada denyutan . Tp sis ni since tak period bulan ni dh sis rsa ada denyutan nye . Everyone tolong sis ada yg tau ke apa ?

5 Balas

Saya pun..bila baring tengok perut mcm berdenyut2 pernah coba tahan nafas kejap liat perut berdenyut sgt laju agak ny jantung baby kot sya dh 10weeks

sy pun pna rase denyut tuu jugakk. tp kdg2 jee. sy dah lewat 2 bulan lbih. cek upt still negatif. 😭😭😭 Doakan sy yee sis. 😔

4y ago

Ya Allah, sama lah dgn sy jgk.xmai² period. .brsungguh tekap tlinge kt perut nk bg dgr. Smpaikan mntk tlg suami dgr pki steteskop 😢. But still, upt still negative.

Sy pnah tnye dlu kt doc.. Die cm mcm angin.. Sbb ade mcm bnde grak2 dlm tu.. Dnyut2.. Xthu la btol ke x..

Dkt perut mmg ada nadi kt sendiri, tu sbb rasa denyut2

Baby sedu kot sis ..

5y ago

Iyaa lh .. Hrp2 mcm tu lh haha