Kencing Kotor

Hai Mom....sy pregnant 11mgu...2mgu lepas dah makan antibiotik sbb kencing kotor...nie td sy cek lagi,kencing kotor maximum...sok pagi nak kene cek lagi....kalau x ok,kene refer hospital...ade sape2 tau x cara nak hilangkan kencing kotor dalam mase singkat nie?

20 Balas

Bole cari cranberry juice sis..saya dulu minum barli xda kesan..minum cranberry alhamdulillah ok

cuba minum air barli sis.. tp selalu nye minum air masak byk2 inshaallah membantu

minum air barli and minum air kosong banyak..cuma kerap kencing pulak

5y ago

xpe la kerap kencing pun..janji cepat turun bacaan kencing kotor nie...jnji xmasuk hospital...tq sis 😍👍🤗

Bykkn minum air putih..elakkn n hentikn minum kafien n manis2..

Smoga cpat sembuh sis dan baby sihat grew up😍😍

Minum air masak byk2, paling kurang pon 3liter

Bykn mnum air jer sis Mnum air klpa pn ok jg

Minum air bali , atau amalkn sup lobk putih

Air barli tnpa gula sis

Minum air barli sis..