9w boleh menjahit x

Hai momny2... nk tnya... 9w boleh menjahit x?

20 Balas

Haha sama kes kita mom...sy coming 6w...pun tepikir benda yg sama...coz sy memang business menjahit...tapi mayb tu pantang larang nenek moyang dulu...sy teruskan shja rutin menjahit mcm biasa, tp x la berhempas pulas ke subuh, so kita just positif ja la ya...😊 and doa2 smoga smuanya baik2...🙏🏻

4y ago

O ye ke sis... lega sket saya... sy just nk sambung wt baju sek ank... n barut bby.. x ambik tempahan pon.. 😊