9w boleh menjahit x

Hai momny2... nk tnya... 9w boleh menjahit x?

20 Balas

Boleh je. Kalau boleh jgn percya pantang larang mcm tu, risau boleh jdi syirik

Ksimpulan yg dpt sy buat drpd soalan sis ni.. Jangan mudah mempercayai kepercayaan karut😅

setau sy, ibu pregnant langsung x boleh mnjahit.. pantang org dulu2 la.. 🤷‍♀

4y ago

xtwu la sy.. member chinese kat tempat krje pon pantang yg sama..

Kenapa pulak tak boleh. Baby dalam perut yg nak jahit baju dekat luar perut

4y ago

😄🤭

Boleh je. Kalo rajin jahit barut bby. Senang😊😊😊

boleh, tp org tua kata jgn buat separuh jalan

Tak de kaitan pun mjhit dgn kita yg mgandung

4y ago

Betul. Kalau duduk lama sgt, bangun lah buat regangan apa yg patut. Takut duduk lama sgt lenguh sana sini 😂

Boleh je

Leh je

👌