dalam pantang boleh menjahit tak

tidak boleh menjahit dalam pantang kenapa? apa pantang larAngnya? soalan ni pelik x #

1 Balas

tujuan utama pantang ialah ibu yg bru brsalin ni berehat, klu kita menjahit, tnpa sedar kita paksa bdan kita bkerja, kita paksa mata kita fokus pda benang n jarum n jahitan semua, so time bila jek kita berehat? kita mgkin kata kita okay, tapi x acilah pda bdan kita yg dh sparuh mati keluarkan sikecil tuh, so nasihat sy, better berpantang dlu, xyah mnjahit.. sy paham prasaan sis klu nak mnjahit sbb sy pun menjahit.. geramm ajeee nak nengok mesin n kain tuh..hahaha.. sy pun xhbis pantang lagi ni..sikiitt lagii..