takut bersalin

Hai mommy...sy skrg 32w..masalah sy skrg sejak masok 3trimister, sy takut & risau utk bsalin..apa yg perlu sy buat ye? Sy jenis yg xtahan sakit..even terhiris masa siang ikan pun boleh mnangis..sy pernah keguguran 3x sebelum ni..jadi pkiran asyik pikir yg negatif shaja...tolong laa sy mommy2 semua...

14 Balas

Sme la.. I since preggy 4 bln da slalu ckp kt husb takot nk beranak.. Tkot nk branak.. Smpai la skrg da 30w... Still ckp bde sme.. Tp syukur dy memahami.. Slalu cool down kan i..