takut bersalin

Hai mommy...sy skrg 32w..masalah sy skrg sejak masok 3trimister, sy takut & risau utk bsalin..apa yg perlu sy buat ye? Sy jenis yg xtahan sakit..even terhiris masa siang ikan pun boleh mnangis..sy pernah keguguran 3x sebelum ni..jadi pkiran asyik pikir yg negatif shaja...tolong laa sy mommy2 semua...

14 Balas

Takpe.. nanti awak dah masuk 36 weeks, awak dah tak takut saya rasa. Tapi tak sabar nak dia keluar sbb penat perut berat sangat🤭

5y ago

betul tu sis dr prasaan takut tukar kpda excited x sabar tunggu baby kluar. nak tatap wajah c kecil yg d nanti2 kan 😁