Rasa penat dah bawak perut

Hai mommys..Siapa due date 31/7/23. . Selalu sakit tulang pelvis....rasa perut rendah dan berat nak bawak..🥴

35 Balas

sy 30/07/23. skrg belum rasa sakit pape lagi. cuma bila time solat and tidur tu. nak bangun rasa berat. nak tukar posisi tidur pun rasa susah. sy pulak ada kencing manis. risau je pasal baby dkt dalam. and even skrg pun still belum nampak jantina baby. doc kata baby active sgt. susah nak nampak. kaki pun dah start bengkak kalau berdiri lama or duduk lama or berjalan byk. makan pun tak sampai separuh portion dah mengah, tapi lapar. jdk terpaksa makan sikit. utk semua ibu2 yg ada dkt sini, semoga urusan ibu2 sentiasa dipermudah and dilapangkan segala kesulitan.