Normal ke tak rasa berat bawak perut

Hi ibu . Skrng nk masuk 17w tapi saya xd rasa beban bawak perut mcm org normal je . Ringan je perut . Ada ke rasa mcm saya ? Risau hehe

4 Balas

Rasanya normal je.. Sy skg 17w first baby , baby sgt aktif gerak tapi sy rasa ringan je perut. Mgkin jg sbb sy aktif brjalan sbb sy wktu bekerja byk bergerak. 😂

2y ago

Ohh . Saya xreti mcm gerakan xthu beza 😅😅😅 first time xthu mcm mne 😷

kalau awak check n doktor kata takda apa, normal je awak, janji baby sihat mcm biasa okay da.

Sama. Hehe mgkin Sebab anak first, rasa mcm perut buncit je, xrasa ada baby 🤣

2y ago

In shaa Allah anak baik2 je. Hehe Take care sis. 🥰

sʏ 19 ᴡᴇᴇᴋ ᴘᴜɴ ᴛᴋ ʀᴀsᴀ ʙᴀᴡᴀᴋ ʙᴀʙʏ ʟɢɪ

2y ago

ᴀɴᴋ ᴋᴇᴅᴜᴀ