Rasa penat dah bawak perut

Hai mommys..Siapa due date 31/7/23. . Selalu sakit tulang pelvis....rasa perut rendah dan berat nak bawak..🥴

35 Balas

due 15/7 sama jugak letih sangat bawak perut. tambah saya gdm baby besar nak sidai baju pun termengah mengah dah 🤣

Sy 9/7. Ni balik raya, sy balik mengurut. Fuhhh sempat dua kali berurut. Lega betul rasa. Tp takde la hilang sepenuhnya🤣

sy 27/7.. berat baby dah 920g (26w)..saya pon sama sakit² pinggang, rase perut rendah. kadang risau sbb first mom..

inshaAllah sama dgn sy..tp sy rasa ok plak .sy rasa enjoy sakit2 pinggang.baby 25w berat 800g.brat baby awak brapa?

sama, 31/7. sakit tu takda. cuma kerap kontraksi palsu je. badan pun dah tak kuat nak jalan lama, dlm waktu yang panas.

1y ago

oh awak ada sakit ke.masa baby mengeras?

saya 2/7… pedih ulu hati teruk sgt.. yg lain semua okay sbb perut kecik kot tak nampak 7 bulan

Sy due bln 8 tp mybe awal dr trih tu..Mmg trase skit kt bwah,nk jln pn cm xbpe larat cgt dh

sama la kita sis sakit tulang pelvis. perut rendah dan terasa berat. tapi due date sya 30/7/23.

sy due 22/7,bdiri lama rasa mengah..nk jalan pn x larat dah..dah sndby beg baby siap dah.

Saya 4/7, skrg dh rsa berat perut. Mybe sb anak laki kot. Dlu perempuan dedua xdak rsa apa