Due date 31/7/2023

Hari ni 17 minggu 6 hari...Siapa dah rasa baby gerak dan mengeras...😍

5 Balas

sy mcm rasa gerakan halus. tp.xtau la ni perasaan sy ke apa..nk kata angin, plak kluar di belakang ..tp kejap2 jela...perut mengeras tu jd tegang ke? sy ni bila pgg, selalu lembik2 lgi perut ..ada la masa2 bila pgg mcm keras bila tekan2

2y ago

yes...saya rasa mengeras dan boleh rasa seketul kat perut.

Due date kte sama laa😁 sy pun dah start rasa.. tapi halus aje.. Alhamdulillah dpt merasa sekian lama menunggu..

2y ago

alhamdulillah....

Sy start 15w always rase gerak n keras.. Skrg pon memang hari² dia akan kick

2y ago

Haah sis.. Mmg lebih dri 5 kali kick tu.. Then sy selalu bercakap dgn baby.. Mgkin sbb tu juga dia aktif,

due kita sama tp x rasa gerakan baby lgi cuma klu mengeras itu ada..

2y ago

xpa tak rasa lg .lagi2 baby first. tunggu 20-24 mggu ke atas;)

saya due 8/8 dah rasa bby gerak aktif 🥰