Rasa penat dah bawak perut

Hai mommys..Siapa due date 31/7/23. . Selalu sakit tulang pelvis....rasa perut rendah dan berat nak bawak..🥴

35 Balas

Ada tak yg sama mcm saya bila makan je rasa mknan tkturun kebwh mcm sangkut dkt tekak je 😅 Amik masa nak turun kebwh. Nak ckp pedih ulu hati rasanya takpedih pun. Sy ni makan apa apa je mesti nk turun mknan tu lambat je. Kekdg nak tidur pon rasa mknan dkt tekak lg 🥲 rasa takselesa pun ada. Sy jalan ok lagi. Kekdg makan pon tkselesa.

1y ago

Kalau air sejuk coway sy minum tksedap 🤣 Air botol cactus ke spritzer sy ok sedap 😂 sabo jela.