Rasa penat dah bawak perut

Hai mommys..Siapa due date 31/7/23. . Selalu sakit tulang pelvis....rasa perut rendah dan berat nak bawak..🥴

35 Balas

saya pertengahan bulan 7.. sakit pinggang, kaki krem x bg salam, tulang pelvis sakit.. perut kdg2 cekang /tegang gosok2 pujuk2 sikit ok la dy..hehe memang xlrt nk jln.. tmbh2 skrg musim panas.. dh rasa mcm ddk dlm oven.. org panas sikit2..kita dh mcm apa lg panas..

1y ago

saya due 23/7 .. mmg selalu sakit kat bahagian tulang pelvis , sakit tulang belakang pastu kalau buat kerja cepat penat.