38 week..

hai mommy2 semua...selamat berpuasa..sy nak tanya...ape exercise atau petua yang boleh buat tanda2 bersalin turun lebih awal...sbb sy skrg dh 38w 1d...tp masih tak ada lg tanda2 nk bersalin...sy dh tak sabar nk peluk cium ank kdua sy ni..?...ank sulong sy lahir betul2 cukup bulan...40w..berat 3.12kg masa tu..tarikh due date..tp ank kdua ni scan 37w haritu dah 3.5kg..jadi takut pulak tak boleh bersalin normal sbb besar sgt..ke sbb dia besar sgt jd tak turun2 tanda lagi ye...mintak pandangan mommy smua atau boleh share tips...semoga kita semua dipermudahkn segala urusan kelahiran nanti..Aamiin..❤

1 Balas

Hi Puan.. Macam mana keadaan puan dan bayi puan ya? Diharap puan dan bayi puan dalam keadaan sihat sentiasa amin 🤗