tak datang period 8 bulan selepas bersalin

salam dan Selamat sejahtera.. sy nk brtanya.. sy brsalin ceaser dan ank sy skrg dh 8 bulan tp period sy still xdtg lg.. tp bukan mngandung lg sbb kami merancang. jadi bila keadaan mcm ni sy jd risau.. ada tak mommy2 yg pnh mcm ni? blh share tak? sy risau.

3 Balas

Kalau susu bdan normal sis .. Kalau x datang period.. Sy mase ank first fully bf setahun jgak x dtg period sis..

5y ago

Ok lega dgr sis. Xde dh risaw3 lps ckp bnda sama😄

Masa ank 1st, sy cmpur bf n fm.. Setahun lebih baru dtg period....

5y ago

Tq sis info😄

Kalau menyusu badan normal xdtg period

5y ago

Hahahhahaha