Nak mintak tips pliss..

Hai nak tnya..ada tips tak mcm mna nk cepatkan bukaan..sy dh 40w..tp takada tanda2 lagi..mcm2 dh bt..berjalan squart smua dh bt .tp tak ada tanda2 lagi..ni anak yg ke 3..yg sebelum2 ni smua 39w dh bersalin..

5 Balas

Semalam saya baru selamat lahirkan baby no.3 yg dah overdue 😅. Kalau senaman semua dah buat, puan kena bersama dengan suami sekerap yang mungkin. Air mani boleh membantu datangkan contraction utk bersalin. Insya Allah

sama la sis . saya pun menunggu yg no3 ni keluar .. dah jalan 1 taman .. pun samaa gakk taknak keluar 😂😂😂

saya anak sulong 37w dh lahir.. anak no 2 betul² cukup 40w keluar. bg sy dia akan keluar ikut waktu dia..

sy pula ank 1&2 38w dh lahir..ni 39w 4d x nak kuar lg😂 moga ada keajaiban tuk kita esok brnak

kita ni smua no 3 mcm ni🤣🤣