due date

dh genap 40w.. tp bby blm nk kluar. xde tanda2 nk bersalin.. mommy2 semua doakan sy ye 😥

due date
22 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin. Saya pun dah 39mgu 4 hari. Dr bagi lanjut tarikh sampai 9.3. Ikutkan 3.3 🤗. Tak pa mommy.....positif...insyaAllah..moga mudah semua urusan bersalin kita. Semua selamat, ibu dan baby. 💖

Saya due 4/3 pun masih xde tanda2 lgi.. Lau masih xbersalin juga ari ahad kne ambk tarikh swab test 3ari sblm serah diri tuk admit tuk msk ubt🤧 doa kan saya juga, semoga dipermudahkan n bsalin sblm tarikh tuk admit

sy 37weeks...doc da bg tarikh admission ..klu xda tnda nk beranak sebelum 10 mac tu..doc suruh pegi ja hospital..ha cmtu...xyah tgu dah..

saya due esk 1/3 PON masih xda tanda nk keluar..baby no2 yg sulung PON overdue jugak..

3y ago

sye dh 38wk7hri 8/3 kene serah diri masuk hospitel anak pertame alhamdulilah 37wk beby dh kelua tapi yang ni lambat

sama lah dengan saya , hari ni dah 40w1d , tapi belum bersalin lagi 🙂

semoga dipermudah segala urusan sis... doakan syaa juga ya

same . .40week1day dah . .xde tnde2 lgi🥺

moga Allah permudah segala urusan ibu dan baby 🤲

Semoga dipermudahkan urusannya aamiinn 😍 😍

Smoga dipermudahkan urusan sis #Tapactiveuser