Asyik Lapar..?

Hai mommy2 semua.. Sy baru 8 week.. Ank 1st... Nk tanya, normal ke sy asyik lapar je skrg? Harini nasi dh 3x mkn.. Hihi. Tp tekak still lg rase loya, actually xtrliur pon tgk mkanan, tp tpksa mkn, terase asyik lapar.. Bingung kjp.

12 Balas

Hehe sy dulu 8week xda selera makan. Smpai skg xda selera. Tpi kna makan juga tuk baby dlm perut. Tpi tulaa masa awl² mngandung je kuat makan dan asyik lapar. Tk smpai 10min pon lapar balik. Masuk 8week selera xde dah. Nmpk mknan macam nak muntah 😅

Sy pun mcm sis jgk, tp now ank ke 3 dh.. Asyik nk mkn ja.. Boleh nk mkn tu tp risau klu berat naik byk sgt nnt kena follow up klnik plak, pnah jd time ank first.. Tiap² hari g klnik cek berat 😅

Heheh.. mcm saya dlu.. 5-7 kali shari makan.. ya Allah, tsenyum plk aku igt msa awal khmlan ku tu.. kerja ku asyik makan je.. kala saya normal je lh tu sis..

Kite prepare jer biskut 4 segi atau nestum.. sbb malas nk keluar Cari makan .. if x cukup gak.. baru keluar.. sbb malas Sgt nk masak😅😅

Hahhaa normal sis..tu baru siang..tak mlm lg..klau mlm msti tk leh tdo sbb nk mkn tp dlm masa yg sma mngantokk 😂

normal..sy smpai ngis² sebab lapar sgt sedgkn baru je lepas makan.😂😂 Now dah masuk 3rd trem ok dah.

Normal sis. Saya pun asyik lapar je. Lepas makan 10-20minit lepastu saya akan lapar balik. Hehehe

Sama la. Asik lapar ja. Rasa nak mengunyah ja. Klu x mengunyah rasa mual pula. Habis la.haha

Normal tu sis.. Sa dulu pun non stop mkn.. Sda mkn awal2 nnt2 lpr lg blik tu hihi

5y ago

Hahaha habisla naik badan cmni.. Smpai bila jd cmni sis?

Sama la sy pn.. Asyik nk mkn ja.. G kk kna bising bdn naik😂