food

hai momy.. knp ya time pregnant asyik lapar ja, even dh mkn nasi tp still jgk nk mkn lg dan lg.. mmg la org ckp berdua kn,tp klu asyik mkn ja risau berat naik mendadak nnt lg masalah kn, then nk kena g klnik follow up berat plak.. so momy² boleh suggest x nk mkn apa supaya kenyang tu lama skit ??..

1 Balas

mkn sikit n kuantiti sikit..cuma utk alas perut saja..jgn lak melahap bnyk..hihi..

5y ago

Mkn pun x la byk mna, mcm mkn main² ja.. Sbb tu la kot x kenyang kn.. 😅