lapar

hai mommy.. sy preggy 6week.. asyik lapar je skrg.. smua bnda yg suka mkn sblm ni, jd xsuka skrg.. so xtau nk mkn pe.. skjp² lapar.. ?

6 Balas

sama la.klu lapa x leh bwak bincang sblum ni sukamkn mihon goreng tp skang mkn mihon tu rasa busuk n tukar mkn roti canai kosong...kne cari makanan yg boleh telan kadang yg kite suka xleh trima kne cuba gk cri bnda yg boleh kenyangkn kite.

bykn minum air putih sy pn dlu mcm ni, mknan smua xmasuk, bila paksa mkan muntah blik. tapi lapar smpi lemas mw menangis jwbnya. Lama2 akn hilang juga tu

Sama la mcm sy..kdg nk nangis sbb lapar je...😅

Makan je. Sebab baby nak besar. Tapi jgn makan junkfood pulak.

makan je.. portion sikit tp kerap. mmg normal asyik lapar.

Makan jer sis