kenape asyik lapar je sedang kan bru lpas mkn

normal ke lau asyik rase lapar je???ke too salah 1 simtom mengandung????cth...kebelakangan nie...bru je lpas 5 minit mkn mkanan berat...xlame lpas too akn rase lapar blik...

7 Balas

I pun macam tu je sis i preganat ank ke 3 yg 1st and 2hd lepas 20w ke atas baru banyak lapar yg ni tak ade muntah tak ade pening hanya lapar2 je😁😁😁

5y ago

Dah deley brp hari kalau 2 minggu terang

saya pon sebelum ovalution dah start lapar..xtaw kenapa..smpi period pon lapar2..nape ek..haha

Biasalh sis mmg mcm tue

Hahaha normallll

test upt sis..

Belum start menyusu lagu - tu memang lapar sentiasa

Test la upt. Nak period pun kadang2 nafsu makan meningkat.