Perut mengeras

Hai mommy2 semua.. Sy baru 23week. Semalam saya nak tidur tapi terkejut tiba2 ada belalang daun masuk bilik. Terus perut mengeras. Bila usap2 okay je smlm. Tapi pagi ni smpai tengah hari die berulang mengeras. Baby berpusing ke mcm mana? Saya keliru. Perlu trus ke hospital ke? Nak bgth doktr hospital apa ya? maaf 1st pregancy..

1 Balas

Kalau rasa was2 boleh pergi cek tgk .. Sbb bby kt dlm kita tak tau .. Just ckp je perut mengeras dari pkol brapa hingga pkol brapa

5y ago

ok sis... tq...😣