Salah posisi tidur ke..?

Hai mommy² semua.. Nak tnya kalau tidur telentang perut boleh jadi mengeras lama + sakit ke..? Sy da 2hari tidur terlentang perut mengeras lama + sakit smpai sy trbgun dri tidur.. Perut mengeras tu sekali je tapi lama bila sy tukar posisi masih mengeras juga.. Ada sesiapa ada pgalaman tak?

1 Balas

Dah brp minggu? Mmg takleh tido telentang sbb baby akan rasa sempit kt dlm. lbh baik mengiring mna2 side yg awk suka.

3y ago

oh yeke.. terima ksih sis.. sbb sllunya sy tidur telentang ok je sis.. cuma da 2hri ni buatkn perut jd mgeras tgh mlm + sakit smpai blkg dan pinggag..