Perut mengeras

Hai nak tanya saya dah 38 minggu 4 hari, perut saya selalu mengeras dalam masa sejam straight pastu dah tak mengeras . Petang pulak mengeras. Mengeras tu tak sakit apa2 cuma keras mcm tembikai and gerak baby slow2 je time tu . And kerap mengeras bila duduk or bgn tidur pagi, baring okay je. Tu false labour ke? Atau kena pergi check kat hospital? #firstbaby

1 Balas

terus ke hospital sis

3y ago

Thank youu saya bersalin dahh, tu false labour saya bersalin 39 minggu 1 hari 😊