Tak kerap lapar masuk trimester ke-2

Nak tanya ada tak yg jd mcm sy, normal ka masuk trimester kedua jd tak cepat lapar, sblm ni makan 9@ 10 pg pkul 3 @4 ptg dh lapar.. skrg dh hilang rasa tu.. pkul 6@7 bru lapar balik... Pastu pedih ulu hati smua dh tak ada, sblm ni sy rasa jugak.. sy first mum, risau apa2 jd kat baby skrg bru 16week..

2 Balas

normal tu sis. first trimester tu sebab hormon buat angin banyak jadi macam tu. masuk 2nd trimester hormon dah makin stabil, jadi banyak simptom dah kurang. tapi seeloknya teruskan jaga makan tau.

In shaa Allah takda apa puan. Yg penting jangan lewat makan sangat ya 😁