6week pregnant

Ada x kat sini baru pregnant . Pastu perut asyik lapar je . Baru je mkn pastu lapar balik .. nk mkn apa ye nk bagi rasa kenyang.. Pastu kan asyik nak terkentut je 😆😆😆..

3 Balas

3w ago

terima kasih sis atas tip dan ucapan nya .

Mmg akan asyik lapar je tapi lebih baik makan yg berkhasiat bnykkan buah dan kekacang.. asyik terkentut tu tak pasti 😆

3w ago

Haa susu lg bagus sis.. klu rajin blend sekali ngn kurma n badam nanti baby sihat dan cerdik inshaAllah

makan sikit2 tp kerap. simpan la kacang2, kismis buat kunyah klu lapar

3w ago

ok baik sis...tq