Luka jahitan

Hai mommy smua... nak tnye la... ade ker mcm saya... luka jahitan masih x sembuh nk masuk 3 mggu da... saya bersalin normal... and byk jgk kena jahit... tp smpi skrg da 3 mggu jahitan masih x sembuh2... mcm2 da saya letak tp still jgk x smbuh2 lg.... ade ker yg pernah alami mcm sya... tlg share sikit...

3 Balas

kalo boleh jgn letak mnda yg terlalu bnyk.. kalo betul pndai jaga.. dgn ubat kuning je dh boleh baik dlm mase 2mngu jeee... ni sye laa.. sentiasa keringkan tmpat tu... dn isi ubat kuning yg hospital bekalkan..

4y ago

pelik gak yee... boleh mintak ngn nurse kk... nanti die bg

Selalunya 2 minggu dah elok and benang dah putus. Mommy kena keringkan betul2 luka tu tiap kali lps keluar dr toilet. Pakai panty liner librese lembut(nurse kata).

Minum pati ikan haruan tiap hari..