Luka jahitan (bersalin normal)

Hi mommy smua, nak bertanya. Normal ke if luka or benang jahitan bersalin normal masih belum sembuh hari ke 20? Rmi kwn2 kata x normal sbb dorg smua dpm 14 hari je dh sembuh. Jd tkot pula. And ada tips luka cpt sembuh x?#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

saya pun first baby bersalin normal juga ni. sekarang pantang hari ke 24. masih rasa sakit lagi sikit2 dekat luka bawah tu. normal je rasanya. mungkin sebab banyak bergerak

1y ago

Yeay ada geng nk share huhu Sbb benang sye x kering2 plus sembelit jd tkot nk berak smua

Tiap org x sama , mungkin diorang telebih consume vit c .... mcm saya ni 1 bulan baru reput benang pdhl spupu saya 2 minggu dh reput.... ok je as long as no infection

1y ago

Ok baikkk tq awkk Tu la risau bile rmi kata lmbt sembuh