Luka jahitan

Hai mommy smua... nak tnye la... ade ker mcm saya... luka jahitan masih x sembuh nk masuk 3 mggu da... saya bersalin normal... and byk jgk kena jahit... tp smpi skrg da 3 mggu jahitan masih x sembuh2... mcm2 da saya letak tp still jgk x smbuh2 lg.... ade ker yg pernah alami mcm sya... tlg share sikit...

3 Balas

Selalunya 2 minggu dah elok and benang dah putus. Mommy kena keringkan betul2 luka tu tiap kali lps keluar dr toilet. Pakai panty liner librese lembut(nurse kata).