Luka episiotomy

Salam semua. 10/9/2020 dh slmt melahirkan babygirl, tp luka jahitan masih lg sakit. Itu normal ke? Nk duduk pn skit. Bila nurse check diaorg ckp sume ok, jahitan cantik. Tp knp still lg skit? 😭. Dlm hati x dak benda lain pikir, tkut kne jahit semula , scary rsenye. Contraction skit skejap nk bersalin je, tp sakit jahit ni berminggu2 jgk 😭

1 Balas

sama saya sis. dh nak habis pantang pun masih lg rasa sakit kt jahitan wlupun nurse ckp dh ok jahitannya. 😢