berpeluh

Hai mommy semua, sy dh masuk 3rd trimester skrg dh 33weeks.. ramai ke mommy yg berpeluh xberhenti, kadang rasa rimas sgt sbb berpeluh lenjun mcm mandi je rasanya even buat kerja rumah yg simple je tp berpeluh teruk.. mcm mana nk overcome this problem ye..?

40 Balas

Saya start 32 weeks memang ngadap kipas dinding tu bwk turun bukak no 3 hala ke kite hehe.. Amek kau sejuknye yg amat sedap btol kikiki.. Smpailah lahir hehe