berpeluh

Hai mommy semua, sy dh masuk 3rd trimester skrg dh 33weeks.. ramai ke mommy yg berpeluh xberhenti, kadang rasa rimas sgt sbb berpeluh lenjun mcm mandi je rasanya even buat kerja rumah yg simple je tp berpeluh teruk.. mcm mana nk overcome this problem ye..?

40 Balas

Sy pun mcm tu, tidur mlm pn kena pakai aircond, tu pn x berselimut langsung siap boleh berpeluh lg.. kalau guna kipas je panas ya ampun..

Sama la😂 skrg dok uma brkemban kain batik je.. Panas sgt... Dok depan kipas pn still panas jgk.. Shari 5 6 kali mndi😂

samalah sy... skrg 36 week peluh mcm mdi..hahaha... layankn je.. skrg da taw bek tuala kcik siap2... tisu x jalan...

5y ago

Betul tisu sampi berketul kt muka sbb basah kuyup..mmg kene pkai towel

sama la .. bru lpas mndi pon berpeluh nau .. suami smpai hairan if sy dok tahan sakit ka apa ka smpai berpeluh²

Normal je sis.sy tangan dgn kaki sgt kuat berpeluh.sampai berair.nak jalan pun jadi licin kena pakai selipaaa

Normal sis.. sy bkemban je.. pastu msuk tolet mndi smbung tdo..bgun mandi lagi..sehari 5 6 kali mndi

Sma sis. Sy msuk 30w haritu mg kerap peluh smp skg 38w. Pastu panas berpeluh2 kdg mlm mmg x blh tdo

yeee betul2 kdg2 bgun2 tido bju basah sebb peluh , tido pun tk selesa sebb asyik2 berpeluh je

sama la kita. kdg dlm ekon pun peluh². time solat dlm ekon pun meleleh2 peluh kt leher 😅

This week 35w. Peluh jgn ckp la dah mcm hujan.. panas memanjang baik siang atau mlm.. basah