bdn berpeluh panas lain mcm..

hy momies2. Nk tnya la knpe ye sy berpeluh basah stu bdn sdgkan sy berkipas dpn2 sy.. Dlu xdela teruk sgt berpeluh ,skng ni berpeluh abes basah² baju dan bantal.. Skng sy masuk 35w lebih daa.. Hm tak selesa btul basah2 meleket2 ni panas dia angIn kipas tu rse bahang jee.. Normal ke?? Masuk ni dh 4 kali dh mandi.. Nak tdo pun xselesaa. Pinggang sakit, tulang2 rasaa lenguh2 je bile nk tdo.. Pusing kiri, pusing kanan pun xselesa smpai xleh nk tdo.. Hm ape nk buat ye?

3 Balas

mmg gitu. sy tido dlm ekon pun peluh2. time keje org lain sejuk ketar2 dah sy peluh gk. hormon bdn kita kut. huhu. mmg akhir2 pregnancy smue rasa sakit especially tulang pinggul. bila gerak perghh mcm nk tcabut rasa. tu persediaan badan utk bersalin tu. kena bersabar jela sis. mtk suami urut jgk

normal. Third tri mmg suhu bdn makin panas. Sy pn kerap guna ekon wktu 3rd tri.

normal puan.