sedih..

Hai mommy semua siapa di sini yg mengandung tampa sah perkahwinan.. ada bila bersalin nanti di hospital kerajaan byak halangan yg perlu kita hadapi..sy buntu dan stress sgt bila ingat diri sendiri mengandung tampa sah...sbab suami dulu pernah berjanji ingin kan baby lepas sy mengandung dia balik pergi isteri lama nya.. sy bukan perampas suami org sbab dulu suami ckap dia akan bercerai dgn isteri dia.. 3tahun lebih hidup bersama dgn dia tp bila sy mengandung di pergi balik dgn bini lama nya.

6 Balas

oik.. jgn sedih2 dan stress... ok sja tu. hospital xkn tnya byk. ckap je kmu Single mother. lepas tu mrka akn buka buku pink utk kmu. soal lelaki tu kmu lupakan sja. kmu fokus dgn kesihatan kmu dan bby kmu. jaga bby kmu tu dgn bgus2. didik dia bgus2 nanti dia besar dia akn jaga kmu tu. Tuhan Tau kmu kuat sebb itu dia jadikan kmu ada bby. sebb bby tu lh yg akn jaga kmu bila kmu tua nanti. bby tu lh anak yg bertanggungjawab dan syg akn kmu nanti. percya lh sis.. ok..