Kantung nampak kosong

Hai mommy semua. Nak tny ada yg sama mcm saya tak? Ceritanya mcm ni, Bila sy cek upt positif. Then, Hari ni pegi buat buku pink. Pastu doc scan x nampak kantung. Kalau ikut pengiraan dah 10week. Doc klinik desa trus refer kat hospital besar suruh scan ikut bawah. Sy pergi doc pakar scan baru nmpak kantung. Tp dalam kantung tak nampak baby atau denyutan jantung. ? Doc suspek kandungan awal atau dah keguguran. Tapi sy tak ada sakit perut atau bleeding. Cuma doc mintak dtg balik scan 2 minggu kemudian nnt. Nak tengok perkembangan kandungan. ? Doakan kandungan saya sihat ya mommy's semua. ? Ni first pregnant n baby sy.

19 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan sia.. next week saya first scan, xtau laa mcm mana..