Baby gerak

Hai mommy semua. Nak tanya baby first kick tu rasa mcm mana?? Sy dari 17weeks start rasa mcm gelembung angin je.. skg dh 19w6d start rasa mcm makin kuat..tk sure tu first kick atau just gerak halus lagi😅 tk berani nk gtau dr baby dh kick ke apa 😅😅

1 Balas

kdg2 awal2 rs mcm wave...halus je gerak nya..kdg2 rs mcm antara rs n tak je tu buat kita knpiuse tu😂..tp bila dh 20 minggu ke atas dia aktif sgt2 yg tu baru terasa dia menendang la..dia gerak kiri kanan rs mcm laju pergerakkannya..mcm2 aksi dia buat .hehee..mg dpmudahkan segalanya..aamiin