baby kick for first mommy

normal ka 23 weeks tp tak rasa lg baby gerak sbb sy tak tahu mcm mna rasa bby kick tu maybe ada gerak cuma sy tak tahu itu bby kick ? blh tlg explain x?

2 Balas

kalau masih awal lg kadang mcm rasa kena jentik dlm perut. lepas tu rasa bubble mcm tu. makin besar kandungan baru boleh rasa kick yg kadang buat kita senak perut

samalh sy wlupn ni ank ke3 tpi ms x bole bezakn kick baby mcm mn.21week.sbb dh 16thn tgglkn alam mengandung.jadi byk benda yg sy dh lupa.